Container &
Inventarier

För inventarier och container eller andra fristående gods

 

  • SMS-positionering och rörelse- och vibrationslarm för Dig som eftersöker lång batteritid men inte lika frekvent positionering. Lämplig till stillastående containrar, bodar etc.

     

  • Spårsändare kompatibla med Vidatrack programvara för exakt och mer frekvent positionering  direkt i app och webbläsare. Skapa din egen flotta med fordon och verktyg där du se och följa dina enheter om de exempelvis lämnar ett visst område. 
Gps tracker för bil fordon mc atv med billigt abonnemang för hela europa
"Lättanvänd och lång batteritid. Använder asset tracker till våra hyrcontainrar"
5/5

Abonnemang


Är din licens påväg att gå ut? Inga problem – förläng Ditt abonnemang i god tid. Licensen du köper aktiveras automatiskt när din tidigare licens går ut och du får därmed en sömlös övergång till den nya perioden utan att du behöver betala dubbelt. Våra priser tål att jämföras – från endast 75 kr i månaden för att  få tillgång till live-spårning i webbläsare och app. 

Funktioner som Geo-fencing, notiser via mail ingår och fritt antal användare som ska ha tillgång till spårning utan extra kostnad.
Du som kund blir administratör över kontot – därefter lägger du till personer som ska ha möjlighet att visa typer av enheter eller enskilda grupper med enheter. 

För endast 75kr i månaden erbjuder vi SIM-kort, datatrafik i hela EU / ees samt tillgång till vår karttjänst i app och webbläsare.

Tips! Välj att betala med med Klarna så kan du välja att dela upp din abonnemangskostnad.

Välj en tracker som passar dina ändamål!