Om oss

Vad vi gör

Vidatrack bedriver utveckling, försäljning samt efterservice av GPS- och spårningsutrustning med tillhörande mjukvara mot företag och privatpersoner.

Vår målsättning är att med innovativa lösningar och idéer- utveckla samarbeten med ledande företag inom olika branscher för att tillsammans ta fram högkvalitativa produkter med Kunden som utgångspunkt.

IOT – Internet of things

Smart uppkoppling av elektroniska produkter. Vi försöker alltid ligga i framkant när det kommer till innovativa och välfungerande produkter inom kategorin IOT. Möljigheterna är oändliga när man kopplar ihop elektroniska produkter med en mobil uppkoppling.

Kundtjänst

Via vår kundtjänst hjälper vi våra kunder med installation, service och reklamationsärenden.
Det mesta löser vi direkt över mail, telefon eller chat, men vissa ärenden t.ex gällande abonnemang och serverproblem kan behöva ytterligare handpåläggning och därmed ta lite längre tid. I sådana fall kontaktar vi berörda underleverantörer och återkopplar till Er snarast. 

Kompatibilitet

Vår mjukvara är kompatibel och anpassad att fungera med samtliga operativsystem och webbläsare. Ett urval av dessa är Mac OsX, Windows, Google Chrome, Mozilla Firefox med flera.

Utöver detta har vi även appar för både Android och iOS som finns att hämta i Google butik och App store under Vidatrack.
När du laddat ned appen loggar du in med samma uppgifter som i webbläsaren. Har du glömt användarnamn eller lösenord – kontakta supporten så hjälper vi Dig.

Sociala medier

Ni hittar oss även på sociala medier under Vidatrackse på Facebook och instagram. Där lägger vi upp tips, erbjudanden och tävlingar där vi tävlar ut trackers, abonnemang och andra tillbehör. Följ oss för att inte missa något!