Tillbehör och
Fästen

Av erfarenhet vet vi att våra kunder har varierande behov och önskemål för sina spårsändare. De som ska spåra en bil, en container eller stöldskydda egendom under vintern vill kunna placera sin spårsändare där den inte syns.

Ska man däremot spåra en hund under en promenad eller ett barn under en utflykt behöver man inte dölja sändaren utan då placeras den fördelaktigt på en synlig och lättillgänglig plats.

För ett bestående och stilrent montage har vi tagit fram ett antal olika fästen och lösningar. Nedan kan du bläddra bland våra universella och modellanpassade fästen.

Fästen för alla sorters GPS-sändare

Oavsett om du ska spåra en bil som används ofta eller om du vill stöldskydda en båtmotor eller mc under vintern har vi ett perfekt lämpat fäste för dig.

Skulle du vara osäker på vilka fästen som passar din sändare eller om du behöver tips på vilket fäste som är bäst för dig kan du alltid kontakta oss.

Diverse tillbehör

Förutom fästen och hållare till spårsändare säljer vi laddare och adapters så att du enkelt kan koppla in dina produkter i befintliga elsystem i bilen.

Sortimentet uppdaterar vi i samband med att nya prisvärda och funktionella varor lanseras.

Varukorg