Vinterförvaring

Stöldskydd för ägodelar och fordon i vinterförvaring


För fordon som står still mestadels av året har vi tagit fram ett antal produkter i olika varianter och prisklasser som passar alla ändamål. 

Alla som äger en båt, husbil, MC, vattenskoter eller liknande förstår vikten av att förvara dessa objekt korrekt under vintern, men även att man måste stöldskydda sina ägodelar korrekt. Den som inte har ett automatiskt larm kopplat till sina fordon på vinterförvaring kan förvänta sig många sömnlösa nätter kantade av oro över sina värdefulla ägodelar.

Känner du igen dig i detta är det hög tid att du installerar en spårsändare med batteri och utan abonnemang på de ägodelar du vill skydda om stöld.

Handplockade GPS-sändare

Samtliga trackers vi säljer för vinterförvaring har lång batteritid, IP-klassat skal och levereras komplett med tillhörande abonnemang och SIM-kort. Allt du behöver för att alltid vara säker på att din spårsändare håller i många år och, framför allt, varnar dig när det behövs.

  • Används lämpligen till husbil, husvagn, MC och snöskoter.
  • IP-klassat skal/inkapsling (kapslingsklassning)
  • Uppladdningsbara eller utbytbara batterier.

Vår strävan är att hjälpa dig säkerställa alla dina fordon och dyrbara ägodelar som behöver spårning. Därför är vi noggranna med att endast handplocka de absolut bästa spårsändare från ledande tillverkare: alltid kvalitetstestade med bevisade meriter.

Bästa spårsändaren för långvarig förvaring

Batteridriven spårning bäst för vinterförvaring

Av naturliga anledningar är en batteridriven spårsändare det bästa för längre förvaring. Dessa sändare aktiveras endast på förinställt intervall och kan därmed hålla en otroligt bra livslängd.

Vi tillhandahåller även aktiva sändare som du kopplar in i ett fordons elsystem. Däremot passar dessa bäst på fordon som används dagligen, exempelvis byggmaskiner och tjänstebilar. Men eftersom dessa sökare kräver löpande abonnemang och elförsörjning är de inte lämpade för längre, inaktiv spårning.

Denna sortens spårning passar även för båtar och andra fordon som inte används som ofta, även under säsong. En batteridriven spårsändare på din båt är ett enkelt sätt att se till att man inte blir av med båten i fall den blåser iväg när man inte använder den.

Placera sändare korrekt

 

Det rekommenderas att man förvarar sin båtmotor, vattenskoter, MC, etc. i ett skyddat skjul, garage eller annan säker plats där sändaren inte störs av andra faktorer. Har du inte möjlighet till detta bör sändaren placeras på en plats i föremålet där den hålls skyddad från utsidan. Detta bör du även göra för att dölja sändaren för eventuella tjuvar.

Har du frågor om hur du bästa skyddar dina ägodelar under vintern kan du alltid kontakta oss. Vi står alltid redo att svara på dina frågor och guida dig till rätt spårsändare för dina ändamål.

Kolla in dessa produkter istället, då strömförsörjs GPS:en med hjälp av fordonet.

Varukorg